Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


TØNSBERG OPEN 2011

Tønsberg Frisbeegolfklubb inviterer til Tønsberg Open søn 19 juni. Dette er fjortende året på rad at Tønsberg Open blir arrangert i det flotte messeområdet rett utenfor Tønsberg sentrum.

I år så er ikke Tønsberg Open en del av Norgescupen, men en del av en helt ny cup som kalles KystTouren.

KystTouren vil være en cup på 4 endagsturneringer hvor alle er PDGA C-Tier. Det vil være en egen sammenlagtcup hvor 3 av 4 turneringer er tellende i sammendraget. Målet for disse turneringene er at det skal være rekrutteringsturneringer samtidig som det skal gi spillere i Norge flere muligheter til å være med på PDGA turneringer.

Tønsberg Open vil ha et tak på 90 spillere og klassene det kan konkurreres i er: Åpen, Dame, Master, Junior og Nybegynner. Dersom det blir færre enn 5 spillere i en klasse vil den klassen slåes sammen med den nærmeste tilhørende klassen, men man vil selvsagt får poeng i den klassen man meldte seg på i. Etter siste turneringen vil det bli utdelt sammenlagtpremier for alle klasser. Det vil bli brukt den samme poenggivingen som gies for norgescupturneringene. Tønsberg Frisbeegolfklubb har 10 wildcards som de kan bruke som de selv ønsker.

Konkurransene vil gå over 2×18 hull samt en 5-hulls finale for Åpen klasse. Ingen finale i andre klasser. Det vil koste 150,- for alle klasser bortsett fra Nybegynner og Junior hvor det koster 100,-.

Merk at alle spillere må være betalende medlemmer i en klubb som er tilknyttet NAIF og dersom man ønsker PDGA-rating så må man også være registrert PDGA-medlem før turneringsstart. Hvis du ikke spiller for en klubb, så kan du du melde deg inn i Tønsberg Frisbeegolfklubb her.

Klubben kjøper inn litt pølser (2-3 stk pr spiller) og brus. Det blir altså grilling i pausen. Og dette er selvsagt gratis :)
Er du en storspiser, så får du heller ta med niste i tillegg, da det ikke vil være noe kiosksalg under turneringen.


Første turneringen i KystTouren 2011 vil være i Arendal 29 Mai kl 10. Vi i Tønsberg arrangerer den 19 Juni og Skien vil arrangere 6 August. Datoen for Kristiansand er 17 september.

 


Siste nyheter

19.06.11
Da er Tønsberg Open over og vi har fått noen vinnere. Alle resultatene finner du her

16.06.11
Klubben kjøper inn litt pølser (2-3 stk pr spiller) og brus. Det blir altså grilling i pausen.
Og dette er selvsagt gratis :)
Er du en storspiser, så får du heller ta med niste i tillegg, da det ikke vil være noe kiosksalg under turneringen.

02.05.11
Påmeldingen har startet!

26.06.10
Carlos Rio og Camilla Jernberg vant Tønsberg open 2010. Resultatene finner du her.